Kapsalon in Houten

Trenzo Kappers

Wij zijn een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit in Houten. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. We nemen altijd de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen.

Wij werken in de kapsalon op afspraak, maar u kunt ook altijd bij onze salon binnen komen om geholpen te worden. Bij Trenzo Kappers komt alles samen: een hartelijk ontvangst, deskundig en eerlijk advies, professionele behandelingen, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig eindresultaat.

Ons team van haarstylisten gaat regelmatig op cursus van onze verschillende merken. Hierdoor blijven ze als haarstylist op de hoogte van alle nieuwe kniptechnieken en veranderingen in ons vakgebied. Door ook vele bekende shows op het gebied van beauty en haar te bezoeken, krijgen zij steeds weer nieuwe inspiratie op het gebied van haarmode. Zo blijft Trenzo kappers & beauty helemaal up to date.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Ons Team

Bij Trenzo Kappers werken ervaren stylisten/kleurspecialisten met inspiratie en talent. Professionals die van hun vak houden, een absolute voorwaarde voor prestaties op topniveau. Op het gebied van kleur, coupe en omvorming geven ze een nieuwe betekenis aan begrippen als advies, creativiteit en vakmanschap.
houten-kapsalon-beautysalon

Miranda

Mijn kappers avontuur is begonnen in 1998. Ik heb toen de kappers opleiding gedaan in Nieuwegein. Na de kappers opleiding heb ik mijn trainers diploma gehaald en een management cursus afgerond. 11 jaar later ben ik bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten terecht gekomen. Hier werk ik nu al een tijd met veel plezier en passie. Bij Goldwell en Sebastian heb ik vele cursussen gevolgd. Maar het haar verven is mijn grote passie; bruin, blond, rood, zwart of grijs het maakt mij niks uit, high light of low lights, totale kleuring of met accenten ik vind alles leuk & ben voor alles in!

Felicity 

Ik ben Felicity 28 jaar en wist van kleins af aan al dat ik kapster wilde worden. Dus na de middelbare school was al vrij snel duidelijk wat ik voor een opleiding wilde gaan doen. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik meteen aan de slag gegaan, bij het bedrijf waar ik toen stage liep. Na het behalen van mijn allround kapper ben ik doorgestroomd naar Trenzo Kappers & Beauty. Hier heb ik 3 jaar met veel plezier mogen werken en veel kunnen leren. Hierna ben ik in diverse kapsalons werkzaam geweest om ervaring op te doen en mijn kwaliteiten uit te breiden. Of het nu gaat om knippen, kleuren, dames of heren, het opsteken van bruidjes, ik doe het allemaal met een grote passie en vanaf nu weer op mijn oude vertrouwde plekje bij het Team van Trenzo Kappers & Beauty.

Romy

Ik werk sinds september 2014 met veel passie bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten. Als gecertificeerd hannah huidcoach help ik u graag om uw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Ik vind het belangrijk dat er naar ieder persoon anders wordt gekeken, elke huid is tenslotte uniek en heeft andere adviezen of behandelingen nodig.

Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik ook gediplomeerd pedicure. Goede voetverzorging wordt vaak wat minder aandacht aan besteed of zelfs vergeten, terwijl uw voeten juist uw hele lichaam dragen! Ook heb ik als specialisaties mijn certificaat voor de bindweefselmassage en GelColor by OPI. In onze salon komt u voor een effectief verwen moment. Ik hoop u graag te ontmoeten in onze beautysalon.