Kapsalon in Houten

Trenzo Kappers

Wij zijn een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit in Houten. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. We nemen altijd de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen.

Wij werken in de kapsalon op afspraak, maar u kunt ook altijd bij onze salon binnen komen om geholpen te worden. Bij Trenzo Kappers komt alles samen: een hartelijk ontvangst, deskundig en eerlijk advies, professionele behandelingen, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig eindresultaat.

Ons team van haarstylisten gaat regelmatig op cursus van onze verschillende merken. Hierdoor blijven ze als haarstylist op de hoogte van alle nieuwe kniptechnieken en veranderingen in ons vakgebied. Door ook vele bekende shows op het gebied van beauty en haar te bezoeken, krijgen zij steeds weer nieuwe inspiratie op het gebied van haarmode. Zo blijft Trenzo kappers & beauty helemaal up to date.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Ons Team

Bij Trenzo Kappers werken ervaren stylisten/kleurspecialisten met inspiratie en talent. Professionals die van hun vak houden, een absolute voorwaarde voor prestaties op topniveau. Op het gebied van kleur, coupe en omvorming geven ze een nieuwe betekenis aan begrippen als advies, creativiteit en vakmanschap.

Shantell

Ik ben Shantell 20 jaar oud. Op mijn 16e ben ik begonnen aan het avontuur op de kappersopleiding en beoefen nu al 4 jaar mijn vak met veel plezier uit.
Ik ben gespecialiseerd in het kleuren, dat is mijn passie! Ik heb mijn niveau 4 diploma behaald voor salonmanager en ben erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om andere kapsters te helpen.

Ook het goed adviseren naar u als klant vind ik heel erg leuk om te doen en hoop dat ik mezelf hierin nog meer ga ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten in de salon.

Nadia

Mijn naam is Nadia en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu 4 jaar met veel plezier in het kappersvak. Ik vergezel met mijn Brabantse gezelligheid dit leuke team. Voor mij is geen haarlook te gek, dus ik denk graag met u mee hoe we u nog meer kunnen laten stralen.

Ik zie er naar uit om u in de salon te ontvangen, tot dan!

Iris

Mijn naam is Iris en ben 17 jaar oud. Ik volg de kappersopleiding op het Beauty College in Utrecht. Ik ben 3 dagen per week aan het werk bij Trenzo Kappers & Beauty. Ik kijk er naar uit om iedereen te gaan ontmoeten!

Renate