Kapsalon in Houten

Trenzo Kappers

Wij zijn een stijlbewuste, professionele kapsalon met een eigen creatieve identiteit in Houten. Onze ervaren specialisten zijn van alle markten thuis. We nemen altijd de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen.

Wij werken in de kapsalon op afspraak, maar u kunt ook altijd bij onze salon binnen komen om geholpen te worden. Bij Trenzo Kappers komt alles samen: een hartelijk ontvangst, deskundig en eerlijk advies, professionele behandelingen, goede haarverzorging, tijd & aandacht en een geweldig eindresultaat.

Ons team van haarstylisten gaat regelmatig op cursus van onze verschillende merken. Hierdoor blijven ze als haarstylist op de hoogte van alle nieuwe kniptechnieken en veranderingen in ons vakgebied. Door ook vele bekende shows op het gebied van beauty en haar te bezoeken, krijgen zij steeds weer nieuwe inspiratie op het gebied van haarmode. Zo blijft Trenzo kappers & beauty helemaal up to date.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Ons Team

Bij Trenzo Kappers werken ervaren stylisten/kleurspecialisten met inspiratie en talent. Professionals die van hun vak houden, een absolute voorwaarde voor prestaties op topniveau. Op het gebied van kleur, coupe en omvorming geven ze een nieuwe betekenis aan begrippen als advies, creativiteit en vakmanschap.

Renate

Mijn naam is Renate, ik ben een ervaren en gediplomeerd kapster. Ruim 35 jaar werk ik met plezier in de kappersbranche. Ik vind het belangrijk om mijn werk professioneel uit te voeren en klant gericht te werk te gaan. Het geeft mij een voldoening als klanten tevreden de salon verlaten.

Graag hoop ik u te mogen ontvangen bij Trenzo Kappers & Beauty.

Ria

Met ruim 40 jaar ervaring werk ik met veel plezier in de kappersbranche. Mijn wens was altijd om beauty van Top tot Teen onder 1 dak te kunnen bieden. Van huidverbeterende gezichtsbehandelingen tot gellak op de voeten. Bij ons kan het allemaal. Zelf ben ik te vinden in de kapsalon. Met uw wens en mijn ervaring werken wij samen naar een mooi resultaat.

Romy

Ik werk sinds september 2014 met veel passie bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten. Als gecertificeerd hannah huidcoach en gediplomeerd schoonheidsspecialiste help ik u graag om uw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Ik vind het belangrijk dat er naar ieder persoon anders wordt gekeken, elke huid is tenslotte uniek en heeft andere adviezen of behandelingen nodig.

Ook heb ik als specialisaties mijn certificaat voor de bindweefselmassage, mircodermabrasie en GelColor by OPI. In onze salon komt u voor een effectief verwen moment.

Ik hoop u graag te ontmoeten in onze beautysalon.