Behandelingen

Haren Knippen

Ons team van haarstylisten gaat regelmatig op cursus van onze verschillende merken. Hierdoor blijven ze als haarstylist op de hoogte van alle nieuwe kniptechnieken en veranderingen in ons vakgebied.

Hoe gaat uw knip afspraak bij ons in de kapsalon? Vooraf nemen wij met u door wat uw wensen zijn, onder het genot van een kopje koffie of thee. Vervolgens wassen wij uw haren en verzorgen wat u wenst; wij knippen of snijden het haar nadat we de coupe hebben doorgenomen. Als het gewenste resultaat bereikt is gebruiken wij een mooi stylingsproduct naar wens van een van onze professionele merken. Dit is geheel vrijblijvend. Graag adviseren wij u hoe u het beste uw haar thuis in model kunt brengen.

Wij werken in de kapsalon uitsluitend met professionele kappersproducten met de beste kwaliteit. Mede door deze professionele producten die wij hebben, kunnen wij de meest prachtige coupes creëren. Om uw haar mooi en gezond te houden, adviseren wij u om uw haar te blijven ondersteunen met 1 van deze mooie merken. Doordat de producten voor u makkelijk in gebruik zijn, kunt u in een hand om draai uw coupe van style aanpassen. Wij adviseren de producten die het beste bij uw haar passen, zodat het mooiste altijd naar voren komt.

Wij werken op een zeer vaktechnische wijze met veel passie. Door haarstylisten met jarenlange ervaring heeft ieder een totaal eigen stijl van knippen gecreëerd. Zo bent u weer mooi gemodelleerd door onze haarstylist voor de komende weken.  Laat haar en beleving samen komen bij ons in de kapsalon.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Haren Verven

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop wij uw haar kunnen verven. Denk bijvoorbeeld aan een spoeling voor het haar, coupe-solei, haar verven en low lights/ high lights. Zo is het mogelijk om voor iedereen het gewenste resultaat te behalen. Of u nou wil dat uw grijze haar een briljante glans krijgt, of juist uw grijze haar nog wilt kleuren, het is allemaal mogelijk. Hieronder kunt u lezen wat Colorance kleuring en Topchic kleuring inhoud.

Colorance kleuring & Topchic kleuring
Colorance kleuring is voor iedereen die glansversterking wil of een kleurverandering. Met deze demi-permanente haarkleuring heeft u altijd een perfect kleurresultaat met een briljante glans. Beschadigd haar voelt dan glad en levendig aan. Colorance is een milde kleuring voor het haar. Topchic kleuring heeft een ultieme houdbaarheid op uw haar met excellente gelijkmatige resultaten. Onze kleurspecialisten bereiken perfecte resultaten voor uw haar, op een milde manier. Zodat uw haar gezond blijft en aanvoelt.

Onze haarstylisten adviseren u om uw haarkleur thuis te ondersteunen met professionele producten. Goede haarverzorging is nodig om het beste resultaat van uw haarkleur te behouden. Door een aangepaste shampoo na het haar verven te gebruiken, zult u veel langer plezier hebben van de kleur. Ook voor blonde haartinten hebben wij een speciale shampoo, die uw blonde haren telkens weer opfrist.

Wat wij u ook zeer kunnen aanraden is het gebruik van het colorserum direct na het haar verven bij ons in de salon. Na het wassen wordt het haar handdoek droog gemaakt, zodat het serum sneller in het haar wordt opgenomen. Voor iedere klant gebruiken wij een nieuw flesje serum. Deze is voor eenmalig gebruik voor uw haar bij ons aan de wasbak. Het serum werkt 6 weken door op uw haar. Het zorgt voor optimale kleur bescherming en haarverzorging. Ook bevat het serum een UV-protectie.