Nieuws

team trenzo

Team Trenzo

Lieve klanten,

2022, na een ‘slechte’ start door de lockdown, zijn wij inmiddels alweer een paar weken open. Blij en enthousiast dat wij al veel klanten weer hebben mogen helpen in de kapsalon en schoonheidssalon. De eerste 2 weken na de lockdown zijn wij alle dagen achter elkaar open geweest. Iedereen was weer heel blij om naar de kapper, schoonheidsspecialiste en pedicure te mogen. Wij hebben ons best gedaan om voor iedereen zo snel mogelijk een plekje te hebben. Dat is aardig gelukt (al zeggen wij dat zelf 😉 ).

Ook dit jaar begeleiden wij weer toppers van stagiaires. Op dit moment hebben wij Emma, stagiaire van de schoonheidssalon. Zij is elke donderdag bij ons in de salon te vinden. Emma is ontzettend leergierig en kijkt graag tijdens de behandelingen mee. Ze is heel veel aan het trainen en altijd opzoek naar modellen, dus mocht je interesse hebben? Stuur ons dan een mailtje naar trenzokappers@hetnet.nl.
Op vrijdag loopt Noortje stage in de kapsalon. Deze enthousiaste dame zal je zeker opvallen. Ook Noortje is volop aan het trainen in de salon en kijkt graag mee. Vanaf eind april stroomt er nog een topper in. Savannah-Rose komt dan ons team als stagiaire versterken op dinsdag, woensdag en donderdag.

Heb jij al een Me-Time momentje ingepland? Boek anders jouw favoriete behandeling online!

Lieve groet,
Team Trenzo