Nieuws

Trenzo Store

Lieve klanten,

Inmiddels zijn wij weer een aantal weken open. Veel van jullie hebben wij weer blij mogen maken met een mooie coupe en een stralende huid. Bedankt voor alle verwennerij die wij de afgelopen weken hebben gekregen! Prachtige bloemen, chocolade, bonbons, taart en gebak, het smaakte allemaal heerlijk. Wij hebben twee leuke nieuwtjes!

In de afgelopen lockdown hadden wij niet stilgezeten. In deze weken hebben wij onze nieuwe stagiaire Melissa getraind. Melissa is bezig haar opleiding haarverzorging allround salonmanager niveau 4 af te ronden. Wij zijn blij met haar versterking in de salon op woensdag en donderdag! Melissa is ook al helemaal ready om jou te voorzien van een prachtige GelColor.
GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes. Je favoriete OPI kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf thuis te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.
Benieuwd? Boek jouw afspraak online.

Webshop!
Ook hebben wij een webshop genaamd Trenzo Store gecreëerd. Op onze webshop vind je de producten die wij in de kapsalon en schoonheidssalon verkopen. Leuke tip voor de klanten uit Houten en omgeving; Bestel je producten online en wij zorgen ervoor dat ze binnen 24 uur klaar staan om afgehaald te worden in onze salon. Geen zin om je huis uit te gaan? Vanaf €50,- verzenden wij het gratis.

Trenzo Store wil rust creëren in jouw dagelijkse routine. Bewust een momentje voor jezelf vrij maken. Fijne producten helpen hierbij. Het is toch een cadeautje als jouw Beauty pakket wordt bezorgd. Het is tijd om de vicieuze cirkel te verbreken, simpelweg omdat je het verdient!

Neem gerust een kijkje op onze webshop. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Lieve groet,
Team Trenzo