Blog

Yes! Nieuwe collega’s

Yes! Nieuwe collega’s

Wij zijn dan ook ontzettend blij en enthousiast dat wij jullie kunnen vertellen dat 4 nieuwe collega’s ons team komen versterken.

Trenzo Store

Trenzo Store

Inmiddels zijn wij weer een aantal weken open. Veel van jullie hebben wij weer blij mogen maken met een mooie coupe en een stralende huid. Bedankt voor alle verwennerij die wij de afgelopen weken hebben gekregen! Prachtige bloemen, chocolade, bonbons, taart en gebak, het smaakte allemaal heerlijk. Wij hebben twee leuke nieuwtjes!

Speciaal berichtje

Speciaal berichtje

Een speciaal berichtje voor jullie! Wij missen jullie en ons vak enorm. Onze handen jeuken om weer aan de slag te gaan.
Heb je producten nodig van de kapsalon of schoonheidssalon? Dat kan! Stuur ons een mail met de gewenste producten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een berichtje voor jou!

Een berichtje voor jou!

Lieve klanten, Even een berichtje namens ons hele team. Wat is 2020 toch een raar jaar geweest. Onze kapsalon en…

‘It’s the most wonderful time of the year’

‘It’s the most wonderful time of the year’

‘It’s the most wonderful time of the year.’ Wauw en dan is het alweer de laatste maand van het jaar, december! Iedereen heeft een rare periode dit jaar achter de rug. Gelukkig valt alles inmiddels weer een beetje op zijn plaats. Maar we zullen dit met z’n allen nooit meer vergeten. De Touch of Silk, Working Hairspray en de Firm Finishing Hairspray staan deze maand in de spotlight. De basis voor je make-up leg je met de Touch of Silk! Zorg ervoor dat je feestcoupe goed blijft zitten met jouw favoriete Hairspray!

Tarieven vanaf december 2020

Tarieven vanaf december 2020

Graag willen wij jullie informeren dat onze tarieven op een aantal behandelingen stijgen per 1 december 2020. 
De actuele prijzen kun je vinden bij de tarieven van de kapsalon en schoonheidssalon.

Rijk serum & sterk haar!

Rijk serum & sterk haar!

Deze maand hebben wij weer twee toppers voor jullie in petto –> Sterk, zacht en gezond haar met de Kerasilk Reconstruct Shampoo! In de schoonheidssalon hebben wij ook een pareltje –> Stralende, gave en egale uitstraling met het Opulence serum van hannah! Waarom wij zo enthousiast zijn over deze producten lees je in deze blog.

Hello sunny glow!

Hello sunny glow!

We hebben inmiddels de zomer verruild voor de herfst. Heb jij je zomerse glow nog? Niet? De Touch of Colour geeft jouw huid een subliem bronzing effect. Dit bronzing effect geeft een mooie gezonde zomerse glow, zonder dat we de zon nodig hebben! Verder gaan we het in de blog hebben over de paraplu voor je haar. Ja, echt! Lees verder en ontdek een handige tip, vooral in deze tijd van het jaar.