hannah huidcoach

hannah huidcoach

In de schoonheidssalon van Trenzo werken uitsluitend gecertificeerde hannah huidcoaches. Onze schoonheidsspecialisten hebben hiervoor een stappenplan moeten volgen in het hannah opleidingscentrum. Dit is een cursus waar onze schoonheidsspecialisten werden klaargestoomd, zodat ze alle ins en outs van hannah kennen. Zo werken ze ook met de hannah methode en kunt u al hun vragen over de hannah producten aan ze stellen. De doelstelling van een hannah huidcoach is samen met u te werken aan de huidconditie. Zij maken u bewust van uw huid om dan huidverbetering te realiseren door het stappenplan van hannah, de producten en technieken. Onze huidcoaches zorgen ervoor dat de schoonheidsbehandeling op maat perfect wordt uitgevoerd.

De hannah producten worden speciaal op uw huid afgestemd. Het thuis gebruik van de producten om de behandeling te ondersteunen is essentieel om uw huid te verbeteren. We werken tenslotte samen naar een prachtig resultaat en om die te behouden. Door uw huid met de hannah skin analyzer te meten, kunnen wij kijken naar de waardes van uw huid. We meten de zuurgraad, vetgehalte en vochtgehalte van de huid. Door deze waardes kunnen de hannah huidcoaches de producten op uw behandeling afstemmen en de perfecte producten voor uw huid adviseren.

 

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Bindweefselmassage

Wilt u graag uw huidstructuur en huidteint verbeteren? Zorgen voor vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens? Dan is de bindweefselmassage een echte aanrader! Één van onze specialistes is in het bezit van een officieel bindweefselmassage certificaat.

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van uw huid. De bindweefselmassage zorgt voor verjonging van de huidstructuur en verstevigen van het bindweefsel. Een goed doorbloeden huid is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Wanneer de huid slecht doorbloed is kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De bindweefselmassage verbeterd de doorbloeding van de huid, wat zorgt voor een betere circulatie. Door de bindweefselmassage worden de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Bevordering celdeling
  • Verbetering huidweerstand
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering huidstructuur en huidteint

Onze specialistes streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden. Beleef de tijd en aandacht die u verdiend en geniet van de mooie professionele behandelingen die wij bieden.