Beautysalon in Houten

Trenzo Beauty

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden.

Bij Trenzo Beauty in Houten vinden we het belangrijk dat u de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten. Zo staat het merk hannah al sinds 1979 voor huidverbetering. Onze hannah huidcoaches zorgen ervoor dat de schoonheidsbehandeling op maat perfect wordt uitgevoerd. Zij geven u eerlijke en effectieve adviezen voor uw huid.

Naast de huid verbeterende behandelingen hebben onze specialisten u nog veel meer te bieden. Manicure, GelColor by OPI, Pedicure, bindweefselmassage, visagie, microdermabrasie en wimperverlenging.

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden. Beleef de tijd en aandacht die u verdiend en geniet van de mooie professionele behandelingen die wij bieden.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Onze Huidcoach

Romy van Amerongen

Ik werk sinds september 2014 met veel passie bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten. Als gecertificeerd hannah huidcoach help ik u graag om uw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Ik vind het belangrijk dat er naar ieder persoon anders wordt gekeken, elke huid is tenslotte uniek en heeft andere adviezen of behandelingen nodig. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik ook gediplomeerd pedicure. Goede voetverzorging wordt vaak wat minder aandacht aan besteed of zelfs vergeten, terwijl uw voeten juist uw hele lichaam dragen! Ook heb ik als specialisaties mijn certificaat voor de bindweefselmassage en GelColor by OPI. In onze salon komt u voor een effectief verwen moment. Ik hoop u graag te ontmoeten in onze beautysalon.