Beautysalon in Houten

Trenzo Beauty

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden.

Bij Trenzo Beauty in Houten vinden we het belangrijk dat u de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten. Zo staat het merk hannah al sinds 1979 voor huidverbetering. Onze hannah huidcoach zorgt ervoor dat de schoonheidsbehandeling perfect op maat wordt uitgevoerd. Zij geeft u eerlijke en effectieve adviezen voor uw huid.

Naast de huid verbeterende behandelingen heeft onze specialist u nog veel meer te bieden. Manicure, GelColor by OPI, Pedicure, bindweefselmassage, visagie en microdermabrasie.

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden. Beleef de tijd en aandacht die u verdiend en geniet van de mooie professionele behandelingen die wij bieden.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.

Onze Huidcoach

IMG_6206

Romy

Ik werk sinds september 2014 met veel passie bij Trenzo Kappers & Beauty in Houten. Als gecertificeerd hannah huidcoach en gediplomeerd schoonheidsspecialiste help ik u graag om uw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Ik vind het belangrijk dat er naar ieder persoon anders wordt gekeken, elke huid is tenslotte uniek en heeft andere adviezen of behandelingen nodig.

Ook heb ik als specialisaties mijn certificaat voor de bindweefselmassage mircodermabrasie en GelColor by OPI. In onze salon komt u voor een effectief verwen moment.
Ik hoop u graag te ontmoeten in onze beautysalon.