Skin Care

Betere Huidconditie

Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden.

Bij Trenzo Beauty vinden we het belangrijk dat u de hoogst haalbare kwaliteit krijgt met de beste producten. Zo staat het merk hannah al sinds 1979 voor huidverbetering. Onze hannah huidcoach zorgt ervoor dat de schoonheidsbehandeling op maat perfect wordt uitgevoerd. Zij geeft u eerlijke en effectieve adviezen voor uw huid. Goede skin care is essentieel voor het behoud van een goede huidconditie, daar helpen wij u graag mee.

Wij hebben vele verschillende huid verbeterende behandelingen op het gebied van skin care. Zo kunnen wij voor iedereen een geschikte behandeling aanbieden. Samen met onze hannah huidcoach kunt u overleggen wat u aan uw huid wilt verbeteren. Zo kunnen we samen naar het gewenste resultaat toe werken.

Skin care is natuurlijk niet alleen voor het gelaat. De producten van de hannah body lijn, zijn niet alleen heerlijk in gebruik maar zorgen ook nog eens voor huidverbetering over het gehele lichaam. In de body oil, body cream, scrub plus en showertreatment, zitten huid verbeterende ingredi├źnten verwerkt. Het fijne aan de hannah body oil is dat deze olie snel intrekt, maar dat betekend niet dat u aan het einde van de dag hier niks meer van voelt. De huid blijft namelijk zacht aanvoelen!

Goede skin care is ontzettend belangrijk voor het behoud van een goede huidconditie. Bent u benieuwd hoe uw huidconditie nu is? In onze schoonheidssalon hebben wij de hannah skin analyzer staan. Hiermee kunnen wij de waardes van uw huid meten. Door de resultaten uit de meting kunnen wij de beste producten voor uw huid adviseren en gebruiken tijdens onze gelaatsbehandelingen. Wij streven ernaar om uw huidconditie te verbeteren en te behouden. Beleef de tijd en aandacht die u verdiend en geniet van de mooie professionele behandelingen die wij bieden.