Make-up

Delilah Make-up

In onze schoonheidssalon werken wij met het mooie make-up merk Delilah. Met Delilah kunnen wij u voorzien van een prachtige touch up, dag make-up, feest/gelegenheids make-up of bruidsmake-up. Onze schoonheidsspecialisten zijn getraind door ervaren Delilah specialisten.

Even een korte uitleg over het merk Delilah. Het merk is geboren uit een vriendschap, een passie voor cosmetica en de wens om vrouwen van verschillende leeftijden te helpen om er mooi uit te zien en zich tegelijker tijd goed te laten voelen. Wat erg fijn is aan Delilah, is dat het merk met een niet al te grote collectie u veel te bieden heeft. Alle producten op onze display zijn altijd te verkrijgen en gaan niet uit de collectie.

Onze schoonheidsspecialisten nemen graag de tijd om uw wens door te nemen. Het handigste is om zonder make-up naar onze schoonheidssalon te komen. Vooraf brengen wij bij u een primer aan, waardoor de make-up langer mooi bij u blijft zitten. In de primer zitten speciale peptiden die ervoor zorgen dat de rimpels er wat fijner uit zien. Daarna kijken wij samen met u welke foundation kleur het meest geschikt is voor uw huid. Alles nemen we stap voor stap met u door.

Nadat de make-up volledig bij u is aangebracht, is het tijd om het eind resultaat te bekijken. Als alles naar wens is, schrijft uw schoonheidsspecialiste op welke producten ze bij u heeft gebruikt. U krijgt een kaartje mee naar huis, waarop u precies kunt zien welke producten/brushes gebruikt zijn. Doordat onze specialiste alles stap voor stap met u door heeft genomen, is het voor u ook gemakkelijker om u thuis op te maken. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd langs komen bij ons in de schoonheidssalon. Dan leggen we het gewoon nog een keer aan u uit.

Klik hier om onze prijslijst te bekijken.