Microdermabrasie

Een egalere Huid

Van het woord microdermabrasie heeft u vast weleens gehoord, maar wat is het nou eigenlijk? Wij vertellen u graag wat deze schoonheidsbehandeling inhoud en wat voor mooie resultaten ermee te behalen zijn.

Microdermabrasie is een hele goede methode van huidverbetering omdat u zelfs al na 1 behandeling het effect ervan kunt zien, namelijk een glad resultaat met een frisse uitstraling. Microdermabrasie met ultrageluid is geschikt voor ieder huidtype. Bij ons krijgt u het totaalplaatje, namelijk inclusief reiniging, enzymatic skin peeling, wenkbrauwen epileren, verwijderen van mee eters/milia, cell active (stimuleren doorbloeding), ultra geluid met de daarvoor bestemde producten, herstellend masker, dagcrème en zonbescherming.

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is een intensieve mechanische peeling om een doffe, futloze of onzuivere huid een oppepper te geven. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden er tegen de huid micro-kristallen gespoten. Het is een gecontroleerde peeling voor de huid. Huidvernieuwing wordt weer op gang gezet. Doordat de huid een goede peeling is ondergaan, is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen, waardoor de stoffen meer effect hebben in de huid. In principe is microdermabrasie voor iedereen met bepaalde huidproblemen geschikt of om uw huid een echte oppepper te geven.

Microdermabrasie wordt vooral bij de volgende problemen toegepast:

  • rimpels
  • lijntjes
  • futloze huid
  • verouderde huid
  • ouderdomsvlekken
  • grove of verstopte poriën
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • onregelmatigheden zoals: acne, mee-eters, gerstekorrels, littekens, huidverkleuringen, rokershuid, vlekkerige huid en slechte doorbloeding van de huid.
  • stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen
  • zorgt voor een egalere huid

Ultra Geluid

Doormiddel van geluidsgolven kunnen op een eenvoudige wijze enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid worden gebracht. Door het inbrengen van enzymen met collageen en vochtelementen verzacht de huidstructuur, waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Een stralend jonger en gladder uiterlijk al na 1 behandeling.

Des te meer behandelingen u van microdermabrasie met ultra geluid ondergaat, des te mooier het resultaat voor u zult zijn. Daarom adviseren wij u ook om microdermabrasie in kuurverband te starten. Als u een kuur volgt mag je 1 keer per week of 1 keer per 2 weken een behandeling ondergaan. Na de kuur bevelen wij aan om het resultaat te onderhouden door één behandeling per 4-6 weken te ondergaan.

Na de microdermabrasie is de huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het erg belangrijk om goede huid verbeterende producten thuis te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat u dagelijks een crème met UV-bescherming (SPF) gebruikt van de hannah sun lijn.