Nieuws

asolution-serum-styling-gel-juni

Asolution Serum & de Styling Gel

Briljante glans en langdurige stevigheid? De Hairplay Styling Gel is dan de perfecte uitkomst voor jouw haar. Dit is het Spotlight product van de maand juni in de kapsalon. Doeltreffend jouw huid aanpakken? Het Asolution Serum is een mild maar effectief serum. Benieuwd wat dit serum voor jouw huid kan betekenen? Lees hieronder verder!

De Hairplay Styling Gel biedt langdurige versteviging en controle. De briljante glans zorgt voor een frisse look. Fijn aan dit product is dat het geen schilfers of product resten achterlaat in het haar. De gebruikswijze is vrij simpel, verdeel het product in handdoek droog haar en föhn het droog. Voor een wetlook: laat het aan de lucht drogen.

Een mild maar effectief serum, dan ben je bij het Asolution Serum aan het goede adres! Dit product is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren en de stevigheid daadwerkelijk te verbeteren. Het serum zorgt voor extra vitaliteit, een egale teint en zichtbare regeneratie. Als je een onzuivere huid hebt, zorgt het serum ervoor dat grove poriën en acne doeltreffend worden aangepakt. Resultaat? Een gave, frisse en zuivere huid!

Hier alle mooie werkingen op een rijtje:

 Vermindert rimpel vorming en fijne lijntjes

 Herstelt de (UV-) beschadigde huid

 Drastische aanpak hyperpigmentatie en huidverkleuringen

 Ondersteunt de vermindering van onzuiverheden

 Teint verfrissend

 Volume verbeterend

 Antioxidant boost

Het Asolution Serum is een therapeutisch product, waarbij uitleg van onze huidcoach noodzakelijk is. In deze tijd van het jaar is het heel belangrijk je huid goed te beschermen tegen de invloeden van de zon. Zoals vermeld in onze vorige blog van de maand, gebruik elke dag een product van de Sun Perfection-lijn. Voorkomen is beter dan genezen! Wil je op de hoogte blijven van onze acties/activiteiten? Like ons op facebook!

Graag tot snel!

Liefs,
Team Trenzo