Happy nails

gelcolor

Perfecte nagels met GelColor by OPI

Mooi gelakte nagels, wie wil dat nou niet? Of het nou gaat om de handen of voeten, GelColor by OPI is de perfecte uitkomst. GelColor draagt als gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak.

Waarom GelColor by OPI?

Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of ga je op vakantie en wil je geen zorgen hebben over je nagellak? Kies dan voor GelColor by OPI. Deze lak blijft 2 weken perfect glanzend zitten, mits je gezonde nagels hebt. Wij hebben een zeer ruime keuze uit zomerse kleuren of rustige tinten. Doordat de gel steeds onder de OPI ledlamp gaat, zijn de nagels na het lakken gelijk droog. Je hoeft dus niet te wachten of bang te zijn dat je nagels nog beschadigen. Je kan gelijk weer verder met de dagelijkse bezigheden (of het inpakken van je koffer). Overigens is het ook ideaal voor je voeten, de slippers of leuke sandaaltjes kunnen gelijk na de behandeling weer aan.

Stralende voeten

Laat je voeten stralen tijdens deze zomerse dagen! GelColor by OPI is de ideale manier om jouw voeten van de perfecte lak te voorzien. Mooi verzorgd en een longlasting eindresultaat. De lak wordt na het insmeren met zonnebrand ook niet dof, de teennagels blijven stralen!

Eenvoudig te verwijderen

GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen doormiddel van een afhaalsetje, zonder dat de natuurlijke nagel hierdoor beschadigd. Deze afhaalsetjes zijn bij ons in de salon verkrijgbaar.

Interesse in een GelColor behandeling? Bel ons voor een afspraak, boek online of kom gezellig binnen lopen in onze salon.

Liefs,
Team Trenzo