Nieuws

touch of colour en kms

Hello sunny glow!

We hebben inmiddels de zomer verruild voor de herfst. Heb jij je zomerse glow nog? Niet? De Touch of Colour geeft jouw huid een subliem bronzing effect. Dit bronzing effect geeft een mooie gezonde zomerse glow, zonder dat we de zon nodig hebben! Verder gaan we het in de blog hebben over de paraplu voor je haar. Ja, echt! Lees verder en ontdek een handige tip, vooral in deze tijd van het jaar.

De Hairstay Anti-Humidity Seal

Dit product werkt dus als een paraplu voor het haar. Het beschermt je haar tegen vocht en pluis tot wel drie dagen. Ideaal voor regenachtige dagen. De spray laat een mooie glans achter op het haar. De Anti-Humidity Seal is makkelijk in gebruik en maakt je haar niet ‘vet’. Spray 25-30 cm vanaf droog haar om de definitieve stijl als een paraplu te beschermen tegen vocht.

De Touch of Colour

De Touch of Colour is een finishing touch product na je huidverbeteringsroutine. Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt direct voor een flawless teint dankzij het key ingredi├źnt Ronaflair Flawless. Door de rijke kleurpigmenten is het product voor iedere huid geschikt. Het geeft optisch direct een gave en egale huid en fijne lijntjes worden opgevuld. De Touch of Colour is in twee verschillende formaten verkrijgbaar, met de 10ml kun je het product altijd eerst even uitproberen. De ‘Touch familie’ bestaat uit meerdere producten. Ben je benieuwd welke producten dat zijn of wil je er graag meer informatie over? Kom dan even langs in onze beautysalon om je te laten adviseren welk product het meest geschikt is voor jouw huid.

Volgende maand komen er weer nieuwe producten in de spotlight. Oh ja, op 4 oktober is het dierendag. Zet jij je huisdier ook in het zonnetje? Even nog net iets meer verwennen als dat we altijd al doen ­čśë

Graag tot snel!

Liefs,
Team Trenzo