Nieuws

hair salon WordPress theme

Haartrends voor deze winter

Wat zijn de haartrends voor de winter 2017?
Telkens veranderen de trends op haar gebied. U hoeft natuurlijk niet steeds mee te gaan in elke haartrend. Maar vaak kunt u er toch iets van uithalen wat uw kapsel toch net even anders maakt. Zo geeft u net een andere touch aan uw haar. De nieuwe trends gaan eigenlijk verder op de trends die we de afgelopen maanden al hebben gezien. Denk hierbij aan de hippe boblijn en mooi natuurlijk lang haar. Hieronder vertellen wij u de haarmode van deze tijd!

Wat u nu heel veel ziet is het bob kapsel. Een rechte bob die er heel natuurlijk uitziet. U kunt de bob stijl dragen, maar natuurlijk ook met een zachte krul. Het kapsel mag er eigenlijk nonchalant uitzien, maar toch classy. Wat ook erg leuk is om een pony hierbij te dragen, dat geeft net even een andere touch aan de look.
Lang en half lang haar is nog steeds een haar trend. Het haar moet er wel zacht en glanzend uitzien. Dit effect kunt u heel goed krijgen met onze kerasilk producten. Met lang haar kunt u natuurlijk best veel. Denk bijvoorbeeld aan de lage paardenstaart, die zien we nu ontzettend veel op de catwalk. Deze mag er dan ook een beetje speels uitzien, licht krullend of juist heel glad.

Koele beige en bruintinten zijn helemaal opkomend! Meestal waren de haartrends op het gebied van kleur erg opvallend. Ze gebruikte graag felle kleuren, iets wat u waarschijnlijk niet snel zult doen. Daarom vinden wij het zo leuk dat de koele beige en bruintinten de trend gaan worden. Onze haarstylisten helpen u graag om de perfecte kleur voor u te creëren. Kijk welke coupe of haar kleuren u aanspreekt en neem een afbeelding mee naar onze kapsalon, dan kunnen onze haarstylisten meteen zien wat u in gedachten heeft.