Nieuws

hairspray en touch of silk

‘It’s the most wonderful time of the year’

‘It’s the most wonderful time of the year.’ Wauw en dan is het alweer de laatste maand van het jaar, december! Iedereen heeft een rare periode dit jaar achter de rug. We zullen dit met z’n allen nooit meer vergeten. De Touch of Silk, Working Hairspray en de Firm Finishing Hairspray staan deze maand in de spotlight. De basis voor je make-up leg je met de Touch of Silk! Zorg ervoor dat je feestcoupe goed blijft zitten met jouw favoriete Hairspray!

De Touch of Silk

Dit product laat je huid egaal aanvoelen en vult fijne lijntjes op. Je huid voelt zijdezacht aan door de perfecte formule. Dit product bevat namelijk vitamine A, C, E en siliconenolie. Ook zorgt het voor een matterende werking. Zo hoef je dus niet als een glimmende kerstbal bij het kerstdiner aan te schuiven. De Touch of Silk is de perfecte primer voor je make-up!

Direct egale en matte teint
Onmiddelijk verzachtend bij een onrustige of beschadigde huid
Helpt irritatie en jeuk verlichten
Ondersteunt het herstel van huidbeschadigingen
Collageenbooster
Krachtige antioxidantwerking
Vermindert verkleuringen
Handig voor onderweg (verkrijgbaar in 10ml)
Altijd en overal een zijdezachte huid
Winnar Beauty Press Innovation Award

Hairstay Working Hairspray

Als je houdt van een flexibele finish dan ben je bij de Working Spray aan het goede adres. Je kunt spelen met je style en van gedachten veranderen. Super handig! Het is makkelijk te borstelen, restylen en vormen. Het is een droge spray, hoe meer je sprayt, hoe beter het houdt – zo bouw je je style op. Spray 25-30 cm van het haar. Gebruik meer om houdbaarheid op te bouwen. Niet naar je zin? Restyle je haar met je handen om een nieuwe look te creëren.

Hairstay Firm Finishing Hairspray

Ga je liever voor een finish met een sterkere versteviging? Dan is de Hairstay Firm Finishing Hairspray meer iets voor jou! Een snel drogende haarlak met een sterke versteviging voor het haar. Dit product laat geen schilfers of resten achter in het haar. Je kent het vast wel, een haarlak die ontzettend blijft plakken. Daar heb je met de Firm Finishing helemaal geen last van. Het is natuurlijk heel persoonlijk wat je prettig vindt aan een haarlak. Is je haar gestyled zoals je het graag wil? Spray 25-30 cm van het haar de Firm Finishing Hairspray en je bent helemaal ready voor het kerstdiner!

Hopelijk ben je zo een beetje geholpen met jouw kerstcoupe of totale kerst look! Zorg ervoor dat je haar goed blijft zitten en laat je egale huid stralen met de kerst (eigenlijk gewoon elke dag). Staat jouw afspraak al gepland voor de feestdagen? Wij hopen je graag nog te zien in de kapsalon of schoonheidssalon! Wij wensen iedereen hele prettige feestdagen toe. Genieten met vrienden/familie/kennissen, persoonlijk contact is zo belangrijk! Graag tot snel!

Liefs,
Team Trenzo