Nieuws

Laatste plekjes voor de kerstdagen!

Allereerst wat leuk dat u weer onze blog leest! Wat zijn wij ontzettend blij met onze nieuwe website. De gezellige feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Een gezellige tijd met vrienden of familie. U bent vast druk met de boodschappen en het regelen van alles. Ondertussen is onze agenda voor de kerstdagen in de kapsalon en schoonheidssalon al aardig vol. Wilt u nog graag uw haar komen laten knippen of verven, maak dan nog snel een afspraak. Er zijn nog maar enkele plekjes beschikbaar in de salon.

Kom nog even tot rust in onze schoonheidssalon. Verwen uzelf met een heerlijke effectieve hannah gezichtsbehandeling of zorg voor mooi gelakte nagels. Dat kunnen wij voor u doen met een GelColor by OPI behandeling, dit blijft zo’n twee weken op uw nagels zitten (mits u gezonde nagels heeft). GelColor is erg makkelijk te verwijderen van uw nagels, zonder dat de nagels beschadigen. Verder hebben wij ook prachtige normale nagellak staan van OPI. Er staat vast ook een kleur tussen die helemaal bij u past!

Cadeautip!
Naast alle mooie behandelingen die wij u bieden, schrijven wij ook cadeaubonnen uit. De mooie cadeaubonnen schrijven wij al uit vanaf €5,-. U kunt er ook voor kiezen om een mooie behandeling cadeau te geven. Wij maken er voor u graag wat leuks van!

Wij wensen u hele fijne kerstdagen & alvast een gelukkig nieuwjaar!

Liefs,
Team Trenzo