Nieuws

Happy New Me-Time, tijd voor jezelf maken!

Het nieuwe jaar is weer begonnen, 2021! Laten wij met z’n allen gaan voor een mooi stralend jaar, met veel gezondheid, liefde en geluk. Hopelijk hebben jullie ondanks de ‘gekke tijd’ wel fijne feestdagen gehad!
Wij hopen dit jaar onze lieve klanten weer te mogen voorzien van een goede coupe en een stralende huid. 

Iedereen heeft een druk en bewogen jaar achter de rug. Werk en privé werd af en toe moeilijk gescheiden gehouden. Vele mensen moeten/moesten thuis werken. Andere mensen moeten/moesten juist veel meer weg van huis dan normaal. De balans verdwijnt.
Het is dus hoog tijd om ook aan jezelf te denken!

Vaak wordt er gedacht: ‘dat komt later wel’. Hierdoor stel je het alleen maar verder uit. Het is tijd om de vicieuze cirkel te verbreken en echt meer tijd voor jezelf te maken. Ga lekker wandelen of fietsen. Naar buiten gaan is zo gezond voor de mens! Maak tijd om te sporten. De eerste paar keren kan je denken: ‘waarom doe ik dit?’. Maar als je eenmaal je ritme hebt gevonden, zal je vanzelf gaan zien hoe fijn het is als je geweest bent. Je gaat je weer fitter voelen om ook andere dingen door te pakken. Dingen die nog moeten gebeuren of juist leuke uitstapjes.

Lekker in je vel door een gezonde huid!

Zorg ervoor dat je huid in een goede conditie is. Ga eens in de 5/6/7/8 weken naar de schoonheidssalon. Laat ons je huid onder handen nemen. Huidverbetering en ontspanning kan heel goed samen! Echte effectieve oppeppers doen wij in de salon, het onderhouden doe je thuis. Zo werken wij samen naar een stralende huid.

Happy hair, happy you!

Soms is het tijd voor wat anders. Nieuwe coupe? Dat kan! Nieuwe kleur? Dat kan, laten wij samen kijken naar de mogelijkheden voor jouw haar! Soms is een kleine verandering al genoeg. Laat de maand januari nou de perfecte maand zijn voor veranderingen.

 

Het gaat niet om de goede voornemens. Die worden vaak voorgenomen maar nooit uitgevoerd.
Laten wij dit jaar gaan voor meer me-time, lekker in je vel zitten is belangrijk, voor iedereen.

 

Wij hopen iedereen zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen in onze salon. Op dit moment mogen wij onze passie niet uitvoeren, onze handen jeuken om weer aan de slag te mogen. Boek alvast online jouw afspraak voor na de lockdown.
Voor nu, blijf gezond en let op elkaar!

Lieve groetjes,
Romy

Boek online