Nieuws

peelen-sea-salt-look

Het is tijd om te peelen!

Peel it! Wat staat er deze maand centraal? Je raadt het vast al, peelen! De verdikte huid van de zon heeft nu echt een oppepper nodig. Natuurlijk heeft de zon ook positieve werkingen en is de warmte alleen al heel aangenaam. De huid verdikt ter bescherming tegen de zon, maar is dan wel minder goed instaat om producten op te nemen. Vandaar dat we weer goed aan de slag kunnen. Ik zie je graag in mijn behandelstoel, maar toch wil ik ook graag tips voor thuis meegeven.

Ga aan de slag met de Enzymatic Skin Peeling of de Primum Elixer. Begin in kuurverband om het vervolgens wekelijks goed te onderhouden. Hoe lang duurt de kuur? Dat is geheel afhankelijk van jouw huid. Ik geef je graag advies wat jouw huid nodig heeft. Hieronder kun je lezen wat de producten inhouden.

De Enzymatic Skin Peeling

Deze peelingmethode is speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype, inclusief de gevoelige huid. De milde maar, zeer effectieve peeling is tevens te gebruiken voor de tere huid rondom de ogen alsmede op de hals. Hier een aantal werkingen van de peeling.

 Peelend

 Stimuleert celvernieuwing

 Egaliserend

 Oppepper voor de huid

 

De Primum Elixer

De Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling met 10% amandelzuur dat zorgt voor een frisse, jeugdig ogende huid en een stralende teint. Doordat deze peeling weinig irritatiekans geeft, is het zelfs geschikt voor gevoelige huidtypes en de donkere huid.

 Milde peeling

 Het hele jaar door te gebruiken

 Geschikt voor de donkere huid

 Positieve werking bij een schilferende huid

 Stimulerend op de collageen- en elastineproductie

 Werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuring

 Regulerend op de talgproductie

 Helpt onzuiverheden te verminderen/voorkomen

 

Dan hebben wij natuurlijk nog het Spotlight product in de kapsalon. Voor deze maand is het de Hairplay Sea Salt Spray. In dit product zit zout uit de Dode Zee, maar wat voor een effect geeft dit? Lees het hieronder.

De Hairplay Sea Salt Spray

Zin in een leuke strand look? Of heeft je haar meer stevigheid nodig? De Sea Salt Spray van KMS zal je zeker helpen! De spray creëert een net-uit-de-zee textuur en verbetert golven. Zout uit de Dode Zee helpt om het haar voller te maken. Een volle bos, wie wil dat nou niet? Dit product geeft een matte finish aan jouw look! Spray het in handdoek droog haar en het aan de lucht of met een föhn (voor een lichte textuur). Voor extra volume en grip spray je het in droog haar en dan –> föhnen.

 

Heb je de Primum Elixer of Enzymatic skin peeling thuis staan? Ga dan lekker aan de slag met peelen. Advies kun je altijd vragen aan onze huidcoach! Kom de Sea Salt Spray proberen in de kapsalon, ik ben benieuwd wat je ervan vind. Graag tot snel!

Liefs,
Team Trenzo

Ps. Peelen, Peelen, Peelen 🙂