Nieuws

krullen-egale-teint

De perfecte krullen & een egale huid

Heb jij een mooie bos met krullen, maar zit het niet altijd zoals jij graag wil? Dan hebben wij de gouden tip! Maak kennis met de Curlup Control Crème, de naam zegt al genoeg. Deze maand in de schoonheidssalon laten wij je graag kennis maken met de Prepare Potion van hannah. Na het gebruik van deze lotion ontstaat er direct een natuurlijke frisheid en een stralende frisse teint. Klinkt perfect, toch?

We kennen het allemaal wel, een dag dat je haar echt niet wil zitten. Je probeert van alles, maar het wil gewoon echt niet. De ene krul krult perfect en de andere pluist enorm. Wrijf de Curlup Control Crème in je handen, verdeel het in handdoek droog haar en föhn het met een diffuser of laat het aan de lucht drogen. Breng vervolgens de crème opnieuw aan op het droge haar om jouw krullen verder te perfectioneren. De crème vormt en bundelt de krullen, ontspant de krullen en vermindert pluis tot 3 dagen.

Een frisse teint

Heb jij het idee dat je huid wel een steuntje (in de rug) kan gebruiken? De Prepare Potion zorgt voor een betere opname van je huidverbeterende crème. Na het reinigen met de Cleansing Milk of Cleansing Oil, kan ieder huidtype de Prepare Potion gebruiken (afhankelijk van het gebruik). Dit product is licht peelend en zorgt voor een egale teint, betere structuur en roodheden worden gekalmeerd. Wat vooral heel mooi is, is dat het product heel breed inzetbaar is. Heb je last van een verdikte huid, onzuivere huid of hyperpigmentatie? De Prepare Potion heeft in alle gevallen een positieve werking!

Wil je af van pluizige krullen of wil je graag met je huid aan de slag? Kom kennis maken met de producten in onze kapsalon en schoonheidssalon. Wij geven graag passend advies. Houd onze facebook of instagram in de gaten voor de laatste updates.

Graag tot snel!
Team Trenzo