Primum Elixer

Primum Elixer, een echte boost

De Primum Elixer een mooie milde peeling die het hele jaar door te gebruiken is! Dit is een zeer effectieve peeling met 10% Amandelzuur dat zorgt voor een frisse, jeugdig ogende huid en een stralende teint.

Je kunt de Primum Elixer het hele jaar door gebruiken mits je overdag altijd een SPF aanbrengt, overleg goed met Danique of Romy welke SPF het beste bij jouw huid past. Doordat deze milde peeling weinig irritatiekans geeft, is het zelfs zeer geschikt voor gevoelige huidtypes, de donkere huiden en huiden met rosacea.

Wat doet de Primum Elixer nou eigenlijk?

positieve werking op eczeem en psoriasis

stimulerend op de collageen- en elastineproductie

 werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuring

regulerend op de talgproductie

 helpt acne te verminderen/voorkomen

 helpt rosacea te verminderen

Dit product breng je eenvoudig aan na het reinigen van de huid. De Primum Elixer licht in masseren en even goed laten opnemen door de huid. Vervolgens een voedende hannah crème aanbrengen en overdag natuurlijk niet de SPF vergeten! Het gebruik van de elixer zorgt voor betere hydratatie waardoor werkstoffen in crèmes beter worden opgenomen. De elixer stimuleert de opbouw van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar en zichtbaar stevigere huid.

De elixer is een mooi product om in kuurverband te gebruiken en daarna eenmaal wekelijks of meerdaags maandelijks te herhalen. Wij zijn super enthousiast over de Primum Elixer. Ben jij benieuwd of de elixer wat voor jou is? Of nieuwsgierig geworden naar de conditie van jouw huid? Kom langs bij onze schoonheidssalon en ervaar de mogelijkheden in huidverbetering. Boek online jouw behandeling of bel voor een afspraak naar onze salon!

Graag tot snel!