Nieuws

opulence serum en kerasilk shampoo

Rijk serum & sterk haar!

Deze maand hebben wij weer twee toppers voor jullie in petto –> Sterk, zacht en gezond haar met de Kerasilk Reconstruct Shampoo! In de schoonheidssalon hebben wij ook een pareltje –> Stralende, gave en egale uitstraling met het Opulence serum van hannah! Waarom wij zo enthousiast zijn over deze producten lees je in deze blog.

Kerasilk Reconstruct Shampoo

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Je haar wordt op een milde en verantwoorde wijze gereinigd. De Reconstruct Shampoo zorgt voor herstel en hydratatie van je haar. Tegelijkertijd zorgt het voor een goede kleurbescherming. Zorg dat je haar vochtig is, breng vervolgens een kleine hoeveelheid shampoo aan en masseer het in totdat de shampoo gaat schuimen. Goed uitspoelen en breng dan de gewenste conditioner aan. De mooiste combinatie is natuurlijk met de Kerasilk Reconstruct Conditioner voor een optimaal resultaat.

Opulence serum van hannah

‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid en het serum doet haar naam eer aan. Lees hieronder waarom:

Zorgt voor drastische aanpak van hyperpigmentatie
Bindweefselverstevigend
Beschermend
Antioxidant boost
Voedend
Teintverfrissend
Liftend

Al deze mooie werkingen zorgen ervoor dat jouw huid intensief wordt aangepakt! Het Opulence serum zorgt voor versteviging in het bindweefsel. Hierdoor is het serum ook mooi om te gebruiken op de hals en decollete, dit zijn de plekken waar huidveroudering als eerste manifesteert. Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden tot diep in de kern aangepakt door het ingredient Wonderlight. Na het reinigen van de huid breng je in de ochtend en avond een paar druppels aan van het serum op het gelaat, hals en decolleté. Dit doe je voordat je de herstellende crème gaat aanbrengen. Let op dit serum is niet geschikt voor gebruik rondom de ogen.

 Houd onze site in de gaten voor de nieuwste informatie en trends! Wil je graag een afspraak plannen? Dat kan via ons online afsprakenboek!

Graag tot snel!

Liefs,
Team Trenzo