Introductie Spotlight product

revival creme-cleansing oil- spotlight product

Introductie Spotlight product

Maandelijks komt er een nieuwe introductie van het Spotlight product. Zowel voor de kapsalon als schoonheidssalon brengen wij een product onder de aandacht. Er zijn namelijk zoveel prachtige producten die wij in de salon hebben, dat er soms even vergeten wordt dat er ook heel veel mogelijkheden zijn!

Zo is het in de schoonheidssalon bijvoorbeeld heel belangrijk om elk seizoen de producten op jouw huid af te stemmen. Maar het haar kan ook ieder seizoen anders aanvoelen of anders gestyled  worden! Het is juist zo fijn dat er veel mogelijkheden zijn.

De Spotlight producten voor de maand februari zijn: de MoistRepair Revival Crème & de Cleansing Oil. Let op, op deze producten zit alleen deze maand 20% korting.

 

Spotlight product in februari

MoistRepair Revival Crème

Wat is er eigenlijk zo bijzonder aan dit?

De Revival Crème verbetert direct de handelbaarheid van het haar, geeft gewichtloze body en controleert statisch en springerig haar. Deze crème is voor alle haartypes geschikt, verdeel het in handdoekdroog haar als voorbereiding op het stylen en kam het door. Simpel en snel in gebruik.

Wat zit er eigenlijk in?

Lactic Acid, ondersteunt het innerlijk herstel
Polyquaternium-37, egaliseert het haaroppervlak
18-MEA, helpt om het natuurlijke oppervlak van het haar te herstellen

Benieuwd geworden naar de MoistRepair Revival Crème? Wees zo vrij en vraag er naar in de salon tijdens jouw behandeling!

 

Cleansing Oil

De Cleansing Oil is een unieke manier van reinigen op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve werkingen van de diverse oliën bekend, zoals pure amandel-, jojoba- of sojaboon olie.

De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig hebben geresulteerd in een zuivere hydrofiele olie. Hydrofiel houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is en niet schuimt. Dit zorgt ervoor dat de huid diep gereinigd wordt met respect voor zowel de huid als het milieu.

Deze unieke reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaboon olie met sterk reinigende eigenschappen, verrijkt met diverse antioxidanten en laat geen vettig laagje achter na de reiniging. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering.

Houd onze blog in de gaten, zo blijf je altijd op de hoogte wat de Spotlight product van de maand is.