Nieuws

sun-perfectiom-addpower-shampoo

Bescherm de huid & maak fijn haar sterker!

Nieuwe maand, nieuwe spotlight producten. De maand mei is aangebroken, persoonlijk vind ik deze tijd van het jaar echt heerlijk! Maar het wordt ook weer hoogste tijd om de huid goed te beschermen tegen de invloeden van de zon. Wat nou, als we de slechte eigenschappen van de zon weg kunnen filteren en alleen de goede over houden, klinkt niet verkeerd toch?

Heb je fijn, futloos haar? Daar hebben wij gelukkig iets voor! De nieuwe shampoo van KMS is de ADDpower, speciaal voor dit haartype. Voelbaar steviger haar, wie wil dat nou niet?

De hannah Sun Perfection-lijn

Bescherm jouw huid! De hannah Sun Perfection-producten perfectioneren het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van de zon. Eigenlijk noemen we dit verantwoord genieten van de zon, tegelijkertijd behouden we een mooie en gezonde huid. Dat zonlicht veel schade kan aanrichten weten we inmiddels allemaal. Deze straling is niet zichtbaar, maar heeft wel effect als de huid niet goed wordt beschermd. Daarom is het belangrijk dat het product afgestemd is op jouw huidtype, zodat je de optimale bescherming kan bieden wat jouw huid nodig heeft. Wij geven je graag advies! De volgende producten zitten in de Sun Perfection-lijn.

  •  Fade Treatment (SPF 10)
  •  High Quality (SPF 15)
  •  Juvi Protect (SPF 30)
  •  Full Lips (SPF 15)

Misschien heb je nog 1 van deze producten thuis in de kast staan. Let wel goed op, heb je dit product vorige zomer gebruikt? Dan is dit product niet meer geschikt om te gebruiken. De beschermende werking is zeer afgenomen. Daarom wordt ook altijd aangeraden het product de zomer door goed te gebruiken tot het op is, zodat het niet blijft staan.

De ADDpower Shampoo

De ADDpower shampoo maakt fijn, zwak haar sterker en veerkrachtiger. Dit product zorgt voor het behoud van de natuurlijke eiwitbalans, je haar gaat er weer gezonder en sterker uit zien. Het gebruik van dit product is als elke andere shampoo. Je gebruikt ongeveer zoveel als een euro munt. Dit verdeel je over het haar, even goed door masseren en vervolgens goed uitspoelen! Wat natuurlijk de perfecte combinatie is, is om na de shampoo op handdoek droog haar de ADDpower Strengthening Fluid te gebruiken. Deze Leave-in voelt licht aan op het haar, voor aanzienlijk sterk haar en maakt fijn haar veerkrachtiger voor het stylingproces. Maak je gebruik van een stijltang? Bescherm je haar goed, gebruik een product dat je haar beschermt tegen de hitte.

Dit zijn de Spotlight producten voor deze maand! Let dus goed op in de zon en bescherm je huid met de Sun Perfection-producten. Laat fijn en futloos haar stralen met de ADDpower Shampoo van KMS. Wij staan graag voor u klaar in de kapsalon en schoonheidssalon!

Liefs,
Team Trenzo