Nieuws

vitamin-complex-styling-foam

Vitamin Complex & ….

De maand maart is aangebroken, dat betekend dat er weer 2 nieuwe producten in de Spotlight staan. In de kapsalon staat deze maand de Addvolume Styling Foam centraal en in de schoonheidssalon de Vitamin Complex. Wat is er bijzonder aan deze producten? Je leest het hieronder!

Vitamin Complex

Heb jij de Vitamin Complex al toegevoegd aan je Skin Care Routine?
Wat ik persoonlijk super fijn vind aan deze vochtherstellende gezichtsspray van hannah, is dat het op veel vlakken heel effectief is! Zo bevat de Vitamin Complex in olie oplosbare vitamines die daadwerkelijk dóór de huid heen kunnen dringen, om vervolgens de diepere huidlagen bereiken en voor extra vitaliteit zorgen.
De Vitamin Complex geeft een intensieve hydratatie en voeding. Het zorgt ervoor dat je crème beter wordt opgenomen en je uiteindelijk minder crème nodig hebt. Super fijn!

Addvolume Styling Foam

Wat is er zo bijzonder aan?

De Addvolume Styling Foam geeft het haar tot wel 70% meer volume. Dunne punten lijken dikker. Het geeft lang houdbaar volume tot wel 3 dagen. Eerst goed schudden voor gebruik en verdeel het door handdoekdroog haar en vervolgens het haar droog föhnen.

Wat zit erin?

Butylated PVP, verbetert flexibiliteit en versteviging
Polyquartanium-4, egaliseert de structuur voor betere kambaarheid

Dit product bevat ingrediënten die helpen je haar te beschermen tegen vocht dat kan veroorzaken dat je stijl inzakt of weer gaat pluizen. Er zijn ingrediënten toegevoegd die een Uv-filter bieden en dit product is dermatologisch getest, maar heb je allergieën, zorg dat je voor gebruik alle ingrediënten checkt.

 

Onthoud deze twee prachtige producten, wie weet kunnen ze iets voor jouw haar of huid betekenen. Advies op maat voor haar en huid is heel belangrijk. Want iedereen is tenslotte uniek!

Tot snel bij ons in de salon!