Nieuws

juvi-lite-finish-creme-producten-van-de-maand

Wil jij ook stralen?

Maak kennis met, de Juvi-lite en de Kerasilk finish crème. Het ene product laat je haar stralen en de ander laat je huid stralen. Dat klinkt als de perfecte combinatie. Want uiteindelijk wil iedereen toch stralen?

Juvi-lite

Een pareltje uit de hannah Redline, tenminste dat vind ik! De Juvi-lite is een zeer effectieve crème voor de ouder wordende huid. Wanneer de huid ouder wordt, wordt het collageennetwerk losser. Daarnaast zal de activiteit van de belangrijkste cel van het bindweefsel, de collageen producerende fibroblast, steeds meer aangetast worden door omgeving en leefgewoontes. Mooi ouder worden is voor iedereen weggelegd, dankzij de collageenbooster Juvi-Lite.

De luchtige structuur van de Juvi-lite is zonder parfum of allergenen samengesteld en zeer geschikt voor de oudere, wat drogere huid. Deze crème is speciaal ontwikkeld om het bindweefsel in de huid te versterken en om de aanmaak van collageen te stimuleren.
In plaats van de symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op een natuurlijk wijze gereduceerd. Deze crème zorgt daarmee voor een stevige en jeugdig ogende huid met een hoge weerstand tegen schadelijke (externe) invloeden.
De formule is tevens geschikt om als een extra boost in te zetten, ofwel als verzorgende, intensief herstellende en opbouwende crème. Laat je huid weer stralen!

Kerasilk finish crème

Geef je haar een geweldig resultaat met de finish crème. Super fijn voor pluizig en weerbarstig haar. Geeft een mooie glans als finish, stralen maar! De crème is ook nog ideaal voor kruldefenitie. Gebruik: Verdeel in droog haar. Gebruik het bij fijn haar in een kleine hoeveelheid in de lengtes en punten. Een mooie bijkomstigheid is, het verzwaart je haar niet maar geeft wel een lichte versteviging. 

Kortom, twee mooie producten met een stralend effect. Iedereen kan af en toe wel een oppepper gebruiken, maar daar heb je soms gewoon de juiste tools voor nodig. Fijn dat wij je in ieder geval, twee tools konden aanreiken. Benieuwd naar meer tips? Houd onze volgende posts op de socials in de gaten of kijk af en toe even of er een nieuwe blog online staat! 

Liefs,
Trenzo